3 günde 13 sağlık çalışanı koronavirüs nedeniyle can verdi

Türk Tabipleri Birliği, son üç günde 13 sağlık çalışanının Covid-19 nedeniyle hayatını kaybettiğini duyurdu.
3 günde 13 sağlık çalışanı koronavirüs nedeniyle can verdi

Koronavirüs nedeniyle can kayıpları artarak devam ediyor. Hayatını kaybedenler arsında hastalığın tedavisinde ön saflarda yer alan sağlık çalışanları sayısında da artış gözleniyor.

Türk Tabipleri Birliği, Covid-19 nedeniyle son üç günde 13 sağlık çalışanının hayatını kaybettiğini açıkladı.

‘Ölüyoruz’ ve ‘Covid-19 meslek hastalığı olarak kabul edilsin’ etiketi ile paylaşımda bulunan TTB’nin açıklaması şöyle:

“Son 3 günde 13 sağlık çalışanını Covid-19 nedeniyle kaybettik! Salgına karşı yeterli önlemleri almayan iktidarın politikalarından kaynaklı her gün sağlık çalışanlarını kaybediyoruz, tükeniyoruz!”