İŞBİRLİKÇİ OLMA!

Dinci, gerici, muhafazakar, ırkçı, faşist, kapitalist ve emperyalistlerle, solcular asla işbirliği ve ittifak yapamaz.

Dinci, gerici, muhafazakar, ırkçı, faşist, kapitalist ve emperyalistlerle, devrimciler asla işbirliği ve ittifak yapamaz.

Dinci, gerici, muhafazakar, ırkçı, faşist, kapitalist ve emperyalistlerle, sosyalistler asla işbirliği ve ittifak yapamaz.

Dinci, gerici, muhafazakar, ırkçı, faşist, kapitalist ve emperyalistlerle, komünistler asla işbirliği ve ittifak yapamaz.

Dinci, gerici, muhafazakar, ırkçı, faşist, kapitalist ve emperyalistlerle, ilericiler asla işbirliği ve ittifak yapamaz.

Dinci, gerici, muhafazakar, ırkçı, faşist, kapitalist ve emperyalistlerle, aydınlanmacılar asla işbirliği ve ittifak yapamaz.

Dinci, gerici, muhafazakar, ırkçı, faşist, kapitalist ve emperyalistlerle, yurtseverler asla işbirliği ve ittifak yapamaz.

Dinci, gerici, muhafazakar, ırkçı, faşist, kapitalist ve emperyalistlerle, antiemperyalistler asla işbirliği ve ittifak yapamaz.

Dinci, gerici, muhafazakar, ırkçı, faşist, kapitalist ve emperyalistlerle, antikapitalistler asla işbirliği ve ittifak yapamaz.

Dinci, gerici, muhafazakar, ırkçı, faşist, kapitalist ve emperyalistlerle, antifaşistler asla işbirliği ve ittifak yapamaz.

H.H.B.
29.09.2020