SOHBETLER SONUNDA GİDENE DURANA GULBANGI.

Tene Can, yola ışık olan Şahın Adıyla. Ya Xızır. Yürüdüğünüz Yola, Durduğunuz Dara, ikrar verdiğiniz Pire Sahib çıkın, Didar olun.
Ya Hakk varlığını, birliğini ilimle ispatladık, inandık. Senin Yoluna ikrarla bağlandık. Kainata verdiğin Sevgiyi gönlümüzde topladık. Pirin Sunduğu bilgileri Hakk bildik, Hakk olanıkabul ettik. Sohbet bilgileri gönüllere gıda ola, gani eyleye.
Demler dem ola. Sohbetler, Cemler daima var ola. Gönüller sevinçle dola. Fakir fukara doya, mutlu ola. Canlarımız doğruya vara, sevgiye ulaşa. Dirliğimiz, birliğimiz daim ve kaim ola. Dertler derman, sıkıntılar çare. gönüller huzur, hastalar şifa bula. Yolumuz Kötüye, Kalleşe, Pirsize düşmeye. Sohbetimiz, dileklerimiz kabul ola. Hakkikata ulaşa. Sunulan bilgiler gönülleri doyura, gıda vere gani ola. Sohbetimiz geldi sona. Esikler tama yazıla. Gidenlerin Uğru açık ola. Hanelere Huzur dola.
Evlerinize geçe ay, gündüz güneş doğa.
Kalanların sohbetleri Marifetle ola. Dil bizden, nefes Pir-Ana’dan ola. Ya Xızır sen Gerçeksin. Gerçeğe Hû.
Aşk ile. Canlar
22 Mayıs 2020 Berlin Ali Koçak