HER SOFRAYA ve LOKMAYA SUNULACAK GULBANG

HER SOFRAYA ve LOKMAYA SUNULACAK GULBANG ( Sofradan hem önce Hemde Sonra okunabilinir. )

Tende Can, Yola Işık olan Şahın adıyla. Halla Halla Lokmalar kabul ola, muratlar hasıl ola, yüzler ak, gönüller pak ola. Lokmalar rızalıkla, emekle kazanılmış ola. Nimeti Hakk, bereketi toprak, canlarımıza rızalık ver ey lokmayi mutlak. Yiyenlere şifa, yedirenlere delil ola, bir lokmanız bin kadaya, belaya karşı ola. Emekler boşa gitmeye, Kötü amelerden, kötülüklerden sizleri koruya. Kazanıp getirenlerin, Pişirip yetirenlerin elleri ayakları dert görmeye. Dertlere derman, hastalar şifa, borçlara eda ola. Ya Xızır. Ya Varlığın Nuru. Lokma sahipleri lokmalarında şifa bula. Dört Kaynaktan kırk gözeye ulaşa. Hakk Yolunda, Erenlerle aynı sofraya otura. Lokmalarında bereket bula. Sevgileri çoğala. Evlatları hayırlı evlatlar ola.
Ya Hakk biz sana, senin varlığına, varlığın birliğine inandık, Kainatın Sevgisini gönlümüzde topladık. Hakk Yoluna İtikat ve ikrarla bağlandık. Pirin nefeslerini hakk bildik, Hakk olanı aldık kabul ettik. İtikat, ikrar ve sevgimizin yüzü suyu hürmetine.
Muharem Lokmaları Kabul ola. Hakka ulaşa. Hakk yerine gele. Çağırdık Üçlerin birliğine, Beşlerin sırrına, Yedilerin Rengine, Onikilerin varına, Pir Ocağındaki Alevin Nuruna, On-yedisinde ikrar vereren kemerbestler aşkına. Hakka ve Hakikat aşkına varılan Niyetler, Tutulan oruçlar, verilen Lokmalar, yapılan Hizmetler Kabul ola. Pir Ocağına vara. Hakk hizmeteiyle Lokma sunan eller dert görmeye. Hakk Yolu çereğın aydınlattığı sırlara ulaşa. Lokmalar nur ola. Gönüllere gül ola. Aşk Ola Halla Halla. Dil bizden nefes Pir-Ana’dan ola. Sofra Hürmetine, Lokma Hikmetine.
Xızırın Gerçeğine. Gerçeğin Demine. HÜ

13 Ağustos 2020 Berlin Ali Koçak