İzmir Tabip Odası’nın yeni başkanı belli oldu

İzmir Tabip Odası seçimlerini kazanan Demokratik Katılımcı Hekimler, yeni dönemin ilk toplantısını gerçekleştirdi. İzmir Tabip Odası’nın yeni başkanı yönetim kurulunun seçimi ile Op. Dr. Lütfi Çamlı oldu
İzmir Tabip Odası’nın yeni başkanı belli oldu

BİRGÜN İZMİR

İzmir Tabip Odası’nın geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirdiği 2020-2022 olağan genel kurul seçimlerini Demokratik Katılımcı Hekimler kazanmıştı. İzmir Tabip Odası 2020-2022 Dönemi Yönetim Kurulu ilk toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda 2018-2020 dönemi Yönetim Kurulu üyeleri görevlerini, 2020-2022 Dönemi Yönetim Kurulu üyelerine devir teslimi yaptı.

Devir teslime, Prof. Dr. Funda Barlık Obuz, Dr. Lütfi Çamlı, Dr. Nergül Çördük, Dr. Firdevs Çetin Uysal, Dr. Fatih Sürenkök, Dr. Nuri Seha Yüksel, Prof. Dr. Süleyman Kaynak, Dr. Behiye Mungan, Dr. Zeynep Altın, Dr. Doğu Barış Kılıççıoğlu katıldı.

Devir teslim töreninin ardından yapılan yönetim kurulu toplantısında Op. Dr. Lütfi Çamlı İzmir Tabip Odası’nın yeni başkanı olurken, yeni Genel Sekreter ise Dr. Nuri Seha Yüksel olarak seçildi.